Four Dots
Four Dots Seo Four Dots Seo
WHITE LABEL SEO USLUGE
Tražite pouzdan tim da upravlja
onlajn autoritetom vašeg klijenta?

Ukoliko želite da ponudite pristupačne i vrhunske SEO strategije svojim klijentima, ali vam nedostaje iskustva, sredstava ili jednostavno nemate dovoljno vremena za ovaj poduhvat, Four Dots vam može pružiti sve potrebne resurse. Naš white label SEO progam je izuzetna prilika za preprodavce SEO usluga da poboljšaju kvalitet rada i umanje troškove povezane sa ulaganjem u dodatno osoblje ili SEO alate potrebne za praćenje rada. Vidljivi rezultati i mnogi zadovoljni klijenti dokazuju da je Four Dots pouzdan partner koji može vaše preduzeće podići na viši nivo.

 

Bez sumnjivih tehnika.
Bez rizika.
Tehnike zasnovane na kvalitetu

 

SEO nikada nije bila samo jednostavna taktika za manipulisanje pretraživačima, već vrsta onlajn strategije za brendiranje koja je potrebna svakom ozbiljnom preduzeću. Bar mi to tako posmatramo i u skladu sa tim se trudimo da pružimo veoma kvalitetne usluge koje će dovesti do rezultata kojima ćete biti zadovoljni i vi i vaš klijent. Kako bismo prikazali efikasnost našeg rada, koristimo najsavremenije alate i programe koji omogućavaju lako i precizno praćenje rezultata. Naš white label SEO program vam obezbeđuje miran san kada su u pitanju odlični SERP rezultati i povećan autoritet vašeg sajta.

Ukoliko ste prethodno radili sa preduzećima koja nisu ispunila vaša očekivanja, znate koliko može biti teško odabrati pouzdanog SEO partnera. Four Dots se fokusira na razvijanje strateškog plana, umesto prostog izlistavanja nasumičnih cifara koje bi vas privukle. Suština odlične SEO strategije je kvalitet na svim poljima, i zbog toga se kada sarađujemo sa klijentima fokusiramo na sledeće:

 • Određivanje ključnih prilika za određeno preduzeće
 • Usklađivanje preciznog plana usluga potrebnih da bi se te prilike i ostvarile
 • Krojenje fleksibilnog plana koji odgovara vašim konkretnim potrebama
 • Redovna komunikacija i izveštavanje na mesečnom nivou
 • Upotreba najmodernijih tehnologija radi maksimiziranja efikasnosti i preciznog praćenja rezultata, stvaranja izveštaja i analize napretka
Napredna SEO istraživanja

 

Iako igraju ključnu ulogu u svakoj SEO strategiji, procesi izveštavanja i analize često zahtevaju vreme, čak i kada se vrše uz pomoć naprednih SEO softvera. Ovo može značiti da su vaši zaposleni prinuđeni da provedu mnogo vremena rukujući kompleksnim alatima, što može biti naporno ukoliko prethodno nisu prošli prikladnu obuku. Kroz naš white label SEO program, pokušavamo da vam pomognemo da se skoncentrišete na procese koji su vama najvažniji, dok se mi brinemo za analize i izveštavanje. Four Dots sarađuje sa drugim agencijama kako bi vam prikazao jasan uvid u to šta je tačno uradjeno u svrhu optimizacije vašeg sajta.

 

TIM NA KOJI
SE MOŽETE
OSLONITI

 

Za nas su odlični rezultati ostvareni u dogovorenom roku presudni za uspešnu saradnju. U svetu white label SEO usluga, efikasna komunikacija i saradnja su osnove uspeha, zbog čega se trudimo da ovaj deo procesa učinimo što bezbolnijim. Na svoje klijente gledamo kao na partnere sa kojima delimo misiju i ciljeve, a to je upravo ono što nas motiviše da se stalno unapređujemo.

Otkrijte mogućnosti za svoju agenciju uz white label SEO usluge koje pruža Four Dots.
Pozovite nas odmah!

TESTIMONIALS

Four Dots Testimonials
 • Veoma sam zadovoljan kampanjom koju je Four Dots osmislio za nas. Osim značajnog poboljšanja u rangiranju i broju posetilaca, najveći utisak na nas su ostavile njihova posvećenost i prilagodljivost.

  Vladan Dobrenov, osnivač studija ArtandCode.eu

 • Kada je reč o kvalitetnim SEO uslugama, Four Dots je definitivno u samom vrhu. Fantastičan tim, izvrsna organizacija i blistavi rezultati. Svaki mesečni izveštaj koji smo od njih dobili nas je obradovao – prosto zadivljujuće.  

  Nemanja Veselinovic, osnivač BrandingMagazine.com

 • Four Dots has delivered outstanding results month on month, without the work that Four Dots provides we would not be in business. Radomir and the team are always there to help, and provide prompt responses. Would recommend them!

  Aaron Weller, Owner MissAmara.com.au

 • Već i same onsite modifikacije koje su napravili čine unajmljivanje Four Dots agencije isplativom investicijom, ali bio sam jednako zadovoljan svim aspektima naše saradnje, od izveštavanja do smera u kom su razvijali naš brend.

  Goran Radovanovic, menadžer projekata u kompaniji Mobile Shop

 • Four Dots nam je brzo doneo opipljive rezultate (poziciju na prvoj stranici Google pretrage) i veoma smo zadovoljni stepenom posvećenosti projektu koji su pokazali. Four Dots je baš onakva profesionalna SEO kompanija kakvu smo i tražili.

  Marko Sekulovic, menadžer Eurodentiste.fr

 • I’ve had the pleasure of working with Radomir and his team for the past 12 months. From content curation to strategy, Four Dots’ expertise have shone through in all aspects of their work. With Crucial on the way up, it’s safe to say we’re very happy with the results.

  Hendrik Kruizinga, Customer Experience Team Leader Crucial.com.au


NAŠI KLIJENTI:

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

The
Insight

najnovije
sa bloga

DIDS 2017 (Uživo): Lazar Džamić i Deus Ex Machina Panel

Kroz drugi blok programa, DIDS 2017 se okrenuo edukaciji na temu razvoja sadržaja u marketingu. Kako kreirati, prezentovati i unaprediti sadržaj za korisnike – na sva ova pitanja imali smo priliku da čujemo odgovor od eminentnih stručnjaka iz regiona. Drugi blok DIDSa otvorio je Lazar Džamić, kreativni strateg koji je do nedavno radio kao šef tima za […]

(pročitaj više)
March 7th, 2017

posted by

Dibz: Više Linkova, Manje Utrošenog Vremena

Promena je jedina zagarantovana stvar u SEO svetu, i imajući to na umu, želeli smo da svojim kolegama širom sveta pružimo alat najnovije generacije, koji će im pojednostaviti posao i učiniti ga manje stresnim. Nakon što je naš development tim zajedno sa nekolicinom SEO stručnjaka priveo testiranje kraju, Dibz je konačno spreman da ugleda svetlost […]

(pročitaj više)
April 20th, 2016

posted by