Four Dots

Tehnička SEO
Analiza Sajta

Vašeg sajta nema u pretragama uprkos
svim vašim marketinškim naporima?

Možda je vreme za tehničku SEO analizu.

Ukoliko vaš sajt ne dovodi do očekivanih rezultata uprkos naprednim strategijama kreiranja sadržaja, moguće je da neke njegove tehničke osobine koče napredak. Samo sajt izgrađen na pravim temeljima je sajt koji dobro prolazi u pretrazi, što znači da svaki element morate  optimizovati u skladu sa davno uspostavljenim Google kriterijumima kvaliteta.

Šta je
on-site analiza?

 

Izgradnja povoljne reputacije u pretragama ne zavisi isključivo od vaših strategija građenja linkova. Tehnička podešavanja na samom sajtu takođe utiču na rezultate u pretrazi, zbog čega svi detalji od značaja za SEO moraju biti pravilno podešeni kako bi vaše kampanje mogle dostići svoj maksimum.

On-site analiza je proces sistematskog pregledanja ključnih elemenata sajta kako bi se identifikovali segmenti koje treba poboljšati. Drugim rečima, sprovodimo detaljnu analizu različitih tehničkih aspekata kako bismo maksimalno optimizovali vaš sajt. U praksi, takva analiza bavi se sledećim aspektima:

 

Tehnička analiza
 • Efikasnost koda
 • Vreme učitavanja stranica
 • Problemi sa indeksiranjem
 • Crawl Rank
Popravke na sajtu
 • 404 greške
 • Nepravilna kanonikalizacija
 • 301 redirekcije
Pregled optimizacije sadržaja
 • Raspored ključnih reči
 • Opis stranice/posta i meta tagovi
 • Title i alt tagovi
 • Optimizacija meta podataka
 • Optimizacija teksta
  I još mnogo toga…

 

Kako sve ovo dovodi
do boljih rezultata

 

Svi gore navedeni elementi mogu delovati nevažno, dok ne počnu da utiču na poziciju vaše stranice u pretragama. Pretraživači vole da vide web stranice sa čistim kodom, dobro organizovanim elementima i optimizovanim sadržajem. Ukoliko je neka od ovih stavki odsutna, vaše stranice mogu se prikazivati niže u rezultatima za ključne reči sa izuzetno visokom konkurencijom.

 

STRUČNOST
KOJA VAM JE
POTREBNA

Za razliku od drugih strategija koje se većinom fokusiraju na korisnika, tehnička SEO analiza je proces koji uzima u obzir to kako pretraživači vide sajt. Zajedno sa sadržajem koji nudi pravu vrednost posetiocima, tehnički SEO će učiniti da Google zavoli vaš sajt i prikaže ga više u pretragama. Ukoliko imate ikakve nedoumice, ili niste sigurni kako je agencija sa kojom ste prethodno sarađivali rešila tehnička pitanja u vezi s vašim sajtom, Four Dots nudi detaljnu, objektivnu analizu postojećeg stanja, kao i precizne predloge za poboljšanja.
Four Dots je posvećen pružanju pravih usluga pravim klijentima. Zbog toga naši SEO stručnjaci koriste napredne alate kako bi sproveli temeljnu analizu vašeg sajta i identifikovali problematične oblasti. Mi posao uvek shvatamo ozbiljno (iako često zbijamo šale na njegov račun), i nikada se ne zadovoljavamo osrednjim rezultatima.

 

TESTIMONIALS

Four Dots Testimonials
 • Veoma sam zadovoljan kampanjom koju je Four Dots osmislio za nas. Osim značajnog poboljšanja u rangiranju i broju posetilaca, najveći utisak na nas su ostavile njihova posvećenost i prilagodljivost.

  Vladan Dobrenov, osnivač studija ArtandCode.eu

 • Kada je reč o kvalitetnim SEO uslugama, Four Dots je definitivno u samom vrhu. Fantastičan tim, izvrsna organizacija i blistavi rezultati. Svaki mesečni izveštaj koji smo od njih dobili nas je obradovao – prosto zadivljujuće.  

  Nemanja Veselinovic, osnivač BrandingMagazine.com

 • Four Dots has delivered outstanding results month on month, without the work that Four Dots provides we would not be in business. Radomir and the team are always there to help, and provide prompt responses. Would recommend them!

  Aaron Weller, Owner MissAmara.com.au

 • Već i same onsite modifikacije koje su napravili čine unajmljivanje Four Dots agencije isplativom investicijom, ali bio sam jednako zadovoljan svim aspektima naše saradnje, od izveštavanja do smera u kom su razvijali naš brend.

  Goran Radovanovic, menadžer projekata u kompaniji Mobile Shop

 • Four Dots nam je brzo doneo opipljive rezultate (poziciju na prvoj stranici Google pretrage) i veoma smo zadovoljni stepenom posvećenosti projektu koji su pokazali. Four Dots je baš onakva profesionalna SEO kompanija kakvu smo i tražili.

  Marko Sekulovic, menadžer Eurodentiste.fr

 • I’ve had the pleasure of working with Radomir and his team for the past 12 months. From content curation to strategy, Four Dots’ expertise have shone through in all aspects of their work. With Crucial on the way up, it’s safe to say we’re very happy with the results.

  Hendrik Kruizinga, Customer Experience Team Leader Crucial.com.au


NAŠI KLIJENTI:

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

The
Insight

najnovije
sa bloga

SEO: Život, smrt i priključenija

While some discuss if near the other graves Be room enough for this, and when a day Suits best for carrying the corpse away, With care about the banners, scarves and staves, And still the man hears all, and only craves He may not shame such tender love and stay. “Childe Roland to the Dark […]

(pročitaj više)
March 30th, 2017

posted by

Digitalni marketing je džungla kojom vlada CTR

Posmatrajući iz ugla nekog ko zarađuje radeći na internetu, digitalni marketing vidim kao jednu ogromnu, opaku džunglu kojom vladaju opasni (i gladni) predatori. Ako niste sigurni kako da se snađete u ovom divljem okruženju, sasvim je sigurno da ćete postati lak plen. Nije bitno ni šta prodajete, koje usluge nudite, čak ni na kom nivou […]

(pročitaj više)
March 22nd, 2017

posted by

DIDS 2017 (Uživo): Lazar Džamić i Deus Ex Machina Panel

Kroz drugi blok programa, DIDS 2017 se okrenuo edukaciji na temu razvoja sadržaja u marketingu. Kako kreirati, prezentovati i unaprediti sadržaj za korisnike – na sva ova pitanja imali smo priliku da čujemo odgovor od eminentnih stručnjaka iz regiona. Drugi blok DIDSa otvorio je Lazar Džamić, kreativni strateg koji je do nedavno radio kao šef tima za […]

(pročitaj više)
March 7th, 2017

posted by