Four Dots
Four Dots Seo Four Dots Seo
STRATEGIJA RAZVOJA I DISTRIBUCIJE SADRŽAJA: JEDINSTVENA VREDNOST KOJU NUDITE
Ne dozvolite da vas ograničava
šablonski pristup stvaranju sadržaja.
Počnite da stvarate sadržaj
koji se čita.

 

Uporedo sa razvojem digitalnog marketinga, rastao je značaj relevantnog sadržaja kao jednog od najboljih načina da proširite svoj uticaj na internet kanalima. To znači da morate ne samo stvarati sadržaj koji je jedinstven, informativan, i optimizovan za pretraživače već ga i redovno promovisati. Razvijanje sadržaja samo je jedan deo sveobuhvatne content strategije; ukoliko želite da poboljšate vidljivost svojih blog postova, industrijskih istraživanja, saopštenja za medije itd. morate se upoznati sa najefikasnijim načinima za njihovu distribuciju.

Strategija razvoja i distribucije sadržaja
u par reči

 

Već samo redovno objavljivanje interesantnog sadržaja može da bude suviše zahtevno, pogotovo ako imate i druge odgovornosti koje se tiču vođenja sajta. Međutim, sve to postaje još   komplikovanije kad uzmete u obzir to da formulisanje i sprovođenje dobre strategije sadržaja podrazumeva mnogo više od jednostavnog objavljivanja novog članka svakih nekoliko dana. Ukoliko nam dozvolite da preuzmemo razvoj vaše content marketing strategije možete očekivati sveobuhvatnu uslugu koja podrazumeva niz aktivnosti.

 

 • Iscrpno istraživanje relevantnih vertikala u industriji
 • Analizu konkurenata
 • Ispitivanje ciljanih demografskih grupa
 • Planiranje rasporeda objavljivanja sadržaja
 • Razvoj sadržaja

 

Kada završite sa integracijom ovih koraka u svoju strategiju sadržaja, imaćete na raspolaganju visoko kvalitetne postove u najprikladnijem obliku za distribuciju putem interneta. Zbog svega navedenog, razvijanje strategije sadržaja se svodi na dve grupe usluga koje Four Dots ima u ponudi:

 

 • Content marketing
 • Razvoj i produkcija sadržaja

 

PRISTUP RAZVIJANJU STRATEGIJE SADRŽAJA

 

Jednom kada stvorimo sliku o tome šta bi ljudima u vašoj industriji bilo zanimljivo i korisno, stvaramo relevantan sadržaj koje ne samo da je informativan i interesantan, nego je i savršeno optimizovan za pretraživače. Nećete morati da brinete o gustini ključnih reči ili koliko često treba da smišljate nove objave.

Naše content marketing usluge su u potpunosti kompatibilne sa našim SEO uslugama i građenjem linkova, tako da možemo stvarati i sadržaj koji služi promociji vašeg sajta na drugim stranicama. To znači da proizvodimo sadržaj koji ne samo da je od značaja za vašu oblast, nego i prilagođen sajtu na kom će se naći. Ako se opredelite za ovu uslugu, takođe nećete morati da brinete o kvalitetu sadržaja na vašem sajtu, ili o sledećoj objavi na blogu, jer možemo da napravimo dugoročne planove za oba, i pružimo vam detaljno istražen i pripremljen sadržaj uz najoptimalniju učestalost objavljivanja.

Znate šta bi vaša publika volela da vidi?

Hajde da isplaniramo sledeće korake zajedno

TESTIMONIALS

Four Dots Testimonials
 • Veoma sam zadovoljan kampanjom koju je Four Dots osmislio za nas. Osim značajnog poboljšanja u rangiranju i broju posetilaca, najveći utisak na nas su ostavile njihova posvećenost i prilagodljivost.

  Vladan Dobrenov, osnivač studija ArtandCode.eu

 • Kada je reč o kvalitetnim SEO uslugama, Four Dots je definitivno u samom vrhu. Fantastičan tim, izvrsna organizacija i blistavi rezultati. Svaki mesečni izveštaj koji smo od njih dobili nas je obradovao – prosto zadivljujuće.  

  Nemanja Veselinovic, osnivač BrandingMagazine.com

 • Four Dots has delivered outstanding results month on month, without the work that Four Dots provides we would not be in business. Radomir and the team are always there to help, and provide prompt responses. Would recommend them!

  Aaron Weller, Owner MissAmara.com.au

 • Već i same onsite modifikacije koje su napravili čine unajmljivanje Four Dots agencije isplativom investicijom, ali bio sam jednako zadovoljan svim aspektima naše saradnje, od izveštavanja do smera u kom su razvijali naš brend.

  Goran Radovanovic, menadžer projekata u kompaniji Mobile Shop

 • Four Dots nam je brzo doneo opipljive rezultate (poziciju na prvoj stranici Google pretrage) i veoma smo zadovoljni stepenom posvećenosti projektu koji su pokazali. Four Dots je baš onakva profesionalna SEO kompanija kakvu smo i tražili.

  Marko Sekulovic, menadžer Eurodentiste.fr

 • I’ve had the pleasure of working with Radomir and his team for the past 12 months. From content curation to strategy, Four Dots’ expertise have shone through in all aspects of their work. With Crucial on the way up, it’s safe to say we’re very happy with the results.

  Hendrik Kruizinga, Customer Experience Team Leader Crucial.com.au


NAŠI KLIJENTI:

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

The
Insight

najnovije
sa bloga

Tekst nikada neće izgubiti na značaju onima koji pretražuju web?

Već godinama slušam mnogobrojne stručnjake iz sveta digitalnog marketinga kako popuju o kraju pisanog sadržaja kakav nam je poznat danas. Mišljenja su da su mu dani odbrojani. Uprkos tome što se praktično čitav internet bazira na tekstu, više od nekolicine stručnjaka veruju da će, pre ili kasnije, video preuzeti glavnu ulogu. Potisnuće tekst u potpunosti. […]

(pročitaj više)
April 5th, 2017

posted by