Four Dots
Four Dots Seo Four Dots Seo

SEO DIZAJN SAJTA: BALANS IZMEĐU ZAHTEVA PRETRAŽIVAČA I OČEKIVANJA POSETILACA

Zaslužite poštovanje
kako posetilaca tako i pretraživača.
Ovako mi to sprovodimo u delo..

SEO dizajn sajta kombinuje SEO strategije sa principima dizajna fokusiranog na iskustvo korisnika kako bi vaš sajt ispunio kako očekivanja posetilaca, tako i zahteve pretraživača. To znači da ćete dobiti ne samo sajt kojem posetioci mogu s lakoćom da pristupaju sa bilo kog uređaja, već i stranice čiji značaj će pretraživači moći lako da prepoznaju.

Vaš sajt je polazna tačka za izgradnju vašeg onlajn prisustva.
Unajmite profesionalce za njegovu izradu.

SEO dizajn sajta: iza kulisa

Rezultat kombinovane stručnosti i zalaganja naših web dizajn i SEO timova jeste sajt koji je ne samo pregledan, funkcionalan, vizuelno upečaljiv i prilagodljiv različitim ekranima, već može i da se pohvali savršenom strukturom unutrašnjih linkova, besprekorno organizovanim meta podacima i potpunom onsite optimizacijom. Naša stručnost i kreativnost nam omogućavaju da pokrijemo sve bitne aspekte dizajniranja savršenog sajta, što uključuje:

 • Pisanje preglednog koda koji će pretraživači moći lako da indeksiraju
 •  Upotrebu najmodernijih web tehnologija
 • Prilagodljivi (responsive) dizajn koji jednako dobro izgleda i radi na ekranima svih veličina
 • Intuitivnu navigaciju sa strateški raspoređenim ključnim rečima
 • Optimizacija image i title tagova
 • Stvaranje sadržaja koji prenosi željenu poruku i sadrži optimalnu gustinu ključnih reči
 • Definisanje URL strukture

Prava kombinacija poznavanja web dizajna i SEO principa može značajno da poboljša funkcionalnost vašeg sajta. Ovaj pristup je bolji od poveravanja vašeg SEO-a i web dizajna različitim kompanijama, pošto eliminiše mogućnost komplikacija nastalih zbog potrebe za njihovom sinhronizacijom, dopušta efikasnije  rešavanje problema, i daje vam mogućnost da u budućnosti lakše napravite izmene na jednom delu sajta, a da to ne utiče na delikatnu ravnotežu ostalih elemenata.

Takođe posvećujemo punu pažnju optimizaciji stepena konverzija – jednoj od metrika koje vam najviše govore o tome kako posetioci vide vaš sajt. Cilj SEO web dizajna je da optimizuje različite aspekte vašeg sajta  i samim tim postane čvrsta osnova za izgradnju vašeg onlajn prisustva.

FOUR DOTS
PRISTUP

Naši web dizajn i SEO timovi rade zajedno na svakom projektu ovog tipa, savršeno se nadopunjujući što se tiče znanja i veština. Ta saradnja nam omogućava da pravimo kvalitetne sajtove koji  će  biti funkcionalni i veoma efikasni u pokazivanju svog kvaliteta  pretraživačima. Vaš sajt će se brže indeksirati, što će vam dozvoliti da ranije počnete sa ostatkom vaše SEO kampanje, a ovakav pristup  takođe rezultira i najugodnijim mogućim korisničkim iskustvom.

Zbog svega navedenog preporučujemo naše SEO web dizajn usluge ako želite kompletno sređen sajt koji će savršeno raditi i lako privlačiti  nove posetioce.

 

Počinjete da pravite savršen sajt za vašu kompaniju?

Javite nam se za više informacija! 

TESTIMONIALS

Four Dots Testimonials
 • Veoma sam zadovoljan kampanjom koju je Four Dots osmislio za nas. Osim značajnog poboljšanja u rangiranju i broju posetilaca, najveći utisak na nas su ostavile njihova posvećenost i prilagodljivost.

  Vladan Dobrenov, osnivač studija ArtandCode.eu

 • Kada je reč o kvalitetnim SEO uslugama, Four Dots je definitivno u samom vrhu. Fantastičan tim, izvrsna organizacija i blistavi rezultati. Svaki mesečni izveštaj koji smo od njih dobili nas je obradovao – prosto zadivljujuće.  

  Nemanja Veselinovic, osnivač BrandingMagazine.com

 • Four Dots has delivered outstanding results month on month, without the work that Four Dots provides we would not be in business. Radomir and the team are always there to help, and provide prompt responses. Would recommend them!

  Aaron Weller, Owner MissAmara.com.au

 • Već i same onsite modifikacije koje su napravili čine unajmljivanje Four Dots agencije isplativom investicijom, ali bio sam jednako zadovoljan svim aspektima naše saradnje, od izveštavanja do smera u kom su razvijali naš brend.

  Goran Radovanovic, menadžer projekata u kompaniji Mobile Shop

 • Four Dots nam je brzo doneo opipljive rezultate (poziciju na prvoj stranici Google pretrage) i veoma smo zadovoljni stepenom posvećenosti projektu koji su pokazali. Four Dots je baš onakva profesionalna SEO kompanija kakvu smo i tražili.

  Marko Sekulovic, menadžer Eurodentiste.fr

 • I’ve had the pleasure of working with Radomir and his team for the past 12 months. From content curation to strategy, Four Dots’ expertise have shone through in all aspects of their work. With Crucial on the way up, it’s safe to say we’re very happy with the results.

  Hendrik Kruizinga, Customer Experience Team Leader Crucial.com.au


NAŠI KLIJENTI:

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

The
Insight

najnovije
sa bloga