Four Dots

Usluge
Razvoja i
Kreiranja Sadržaja

Izaberite prave reči
za osvajanje industrije
i inspirisanje ciljne publike.
Razvijajte značajan sadržaj.

Ukoliko želite da izgradite dinamičan i interaktivan sajt koji vole i posetioci i pretraživači, morate redovno stvarati svež sadržaj, koji mora biti relevantan za vaše čitaoce. Zbog toga je važno, kako za SEO tako i strategiju digitalnih medija, imati plan razvoja sadržaja. Takav plan treba da naglasi jedinstvenost, kvalitet i interakciju. Stoga, organizacije koje žele da prošire svoje onlajn prisustvo putem više medijskih kanala, moraju biti u stanju da proizvedu dovoljnu količinu sadržaja kojom će poboljšati svoju vidljivost na internetu, kao i kredibilitet.

Oblici sadržaja
koje nudimo

 

Većina današnjih preduzeća uviđa prednosti upotrebe sadržaja u cilju stvaranja većeg autoriteta i poboljšanja vidljivosti na relevantnim onlajn kanalima. Zbog toga se sve više okreću stvaranju jedinstvenog, vrednog sadržaja u različitim oblicima, kako bi se razlikovali od konkurenata i privukli širu publiku. Međutim, timovi u vašem preduzeću neće uvek biti baš najbolje obučeni za ovo, zbog čega vam profesionalne usluge razvoja i stvaranja sadržaja mogu pomoći da istaknete svoje web stranice. Mi u Four Dots-u vam pomažemo da razvijete:

 • Sadržaj za sajtove
 • Sadržaj za blogove
 • Industrijska istraživanja, studije slučaja
 • Infografike

Ovo su neki od osnovnih oblika sadržaja koje svako ozbiljno preduzeće treba da plasira putem svog sajta kako bi prikazalo svoju stručnost i vrednosti. Stilom i tonom koji odgovaraju i organizaciji i mediju, ovi oblici sadržaja pomažu vam da poboljšate kredibilitet i steknete verne kupce. Koristeći se strategijama za razvoj sadržaja koje obuhvataju sve bitne odlike, vaša ciljna publikaće vas lako prepoznati kao autoritet unutar industrije.

 

Stvaranje odličnog
sadržaja

 

Zbog njegovog izuzetnog značaja, razvoj i kreiranje web sadržaja koji uspeva da privuče pažnju jedan je od ključnih izazova sa kojim se suočava većina preduzeća. Identifikovanje i formulacija sadržaja koji jedno preduzeće može ponuditi publici su strateške aktivnosti koje je najbolje prepustiti profesionalcima, koji poseduju i poznavanje datog tržišta i iskustvo u pisanju. Kako bismo stvarali sadržaj koji će svi primetiti, Four Dots se oslanja na sledeće aktivnosti:

 • Istraživanje tema i analiza industrije
 • Razvijanje tona i stila koji oslikava misiju i viziju vašeg preduzeća/li>
 • Optimizacija za pretraživače
 • Izbor odgovarajuće forme za distribuciju sadržaja i angažovanje korisnika

 

USLUGE RAZVOJA
SADRŽAJA
KOJE NUDI
FOUR DOTS

 

Kao tim koji je posvećen stvaranju odličnog web sadržaja, Four Dots je pomogao različitim preduzećima da poboljšaju svoje strategije sadržaja i to putem kreiranja sadržaja za blog, industrijskih istraživanja, kao i drugih oblika sadržaja. Upravo zato što razumemo koliko vam je to važno, nikada ne koristimo generički ton i ne pišemo o temama o kojima su svi drugi već pisali. Umesto toga, fokusiramo se na značajne teme koje ljudi žele da čitaju, bez obzira na obim sadržaja koji vaš urednički kalendar zahteva.
Javite se Four Dots-u radi pomoći u oblasti razvoja sadržaja.

Privucite više pažnje jedinstvenom temom o kojoj niko u vašoj industriji još nije pisao.

TESTIMONIALS

Four Dots Testimonials
 • Veoma sam zadovoljan kampanjom koju je Four Dots osmislio za nas. Osim značajnog poboljšanja u rangiranju i broju posetilaca, najveći utisak na nas su ostavile njihova posvećenost i prilagodljivost.

  Vladan Dobrenov, osnivač studija ArtandCode.eu

 • Kada je reč o kvalitetnim SEO uslugama, Four Dots je definitivno u samom vrhu. Fantastičan tim, izvrsna organizacija i blistavi rezultati. Svaki mesečni izveštaj koji smo od njih dobili nas je obradovao – prosto zadivljujuće.  

  Nemanja Veselinovic, osnivač BrandingMagazine.com

 • Four Dots has delivered outstanding results month on month, without the work that Four Dots provides we would not be in business. Radomir and the team are always there to help, and provide prompt responses. Would recommend them!

  Aaron Weller, Owner MissAmara.com.au

 • Već i same onsite modifikacije koje su napravili čine unajmljivanje Four Dots agencije isplativom investicijom, ali bio sam jednako zadovoljan svim aspektima naše saradnje, od izveštavanja do smera u kom su razvijali naš brend.

  Goran Radovanovic, menadžer projekata u kompaniji Mobile Shop

 • Four Dots nam je brzo doneo opipljive rezultate (poziciju na prvoj stranici Google pretrage) i veoma smo zadovoljni stepenom posvećenosti projektu koji su pokazali. Four Dots je baš onakva profesionalna SEO kompanija kakvu smo i tražili.

  Marko Sekulovic, menadžer Eurodentiste.fr

 • I’ve had the pleasure of working with Radomir and his team for the past 12 months. From content curation to strategy, Four Dots’ expertise have shone through in all aspects of their work. With Crucial on the way up, it’s safe to say we’re very happy with the results.

  Hendrik Kruizinga, Customer Experience Team Leader Crucial.com.au


NAŠI KLIJENTI:

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

The
Insight

najnovije
sa bloga

DIDS 2017 (Uživo): Lazar Džamić i Deus Ex Machina Panel

Kroz drugi blok programa, DIDS 2017 se okrenuo edukaciji na temu razvoja sadržaja u marketingu. Kako kreirati, prezentovati i unaprediti sadržaj za korisnike – na sva ova pitanja imali smo priliku da čujemo odgovor od eminentnih stručnjaka iz regiona. Drugi blok DIDSa otvorio je Lazar Džamić, kreativni strateg koji je do nedavno radio kao šef tima za […]

(pročitaj više)
March 7th, 2017

posted by

Dibz: Više Linkova, Manje Utrošenog Vremena

Promena je jedina zagarantovana stvar u SEO svetu, i imajući to na umu, želeli smo da svojim kolegama širom sveta pružimo alat najnovije generacije, koji će im pojednostaviti posao i učiniti ga manje stresnim. Nakon što je naš development tim zajedno sa nekolicinom SEO stručnjaka priveo testiranje kraju, Dibz je konačno spreman da ugleda svetlost […]

(pročitaj više)
April 20th, 2016

posted by