Four Dots

SEO alatke za online agencije

 

Four Dots-ova napredna softverska rešenja

U Four Dots-u, mi ne gradimo samo kvalitetne linkove, nego i sjajne alatke za pametne SEO strategije.

Sarađujući sa stotinama klijenata mesečno, SEO agencije kao sto je naša troše previše vremena na tehničke zadatke koji se tiču samog pretraživanja, pravljenja tabela, sortiranja rezultata i, naravno, izveštavanja. Sve ovo može biti uprošteno pomoću intuitivnih digitalnih alatki koje rade upravo ono što se od njih očekuje i kada se to od njih očekuje.

Smanjite vreme koje gubite na dosadne zadatke. Dizajnirali smo alatke koje su sposobne da obave sve ove automatske procese za vas.

Dibz – Alat za napredno pretraživanje linkova

Dibz je alat za napredno pretraživanje linkova predviđen da uprosti proces traženja i procenjivanja potencijalnih kontakata za građenje linkova u toku vaše kampanje. U kombinaciji sa pojmovima koje ukucate, predefinisane pretrage sa nizovima naprednih operatora vam omogućavaju da uvek dobijete samo najrelevantnije rezultate u željenoj niši. Uz pomoć finih podešavanja, možete dodatno da usavršite pretragu ili da se potpuno pouzdate u našu stručnost, ukucate samo osnovne ključne reči i posmatrate kako se vaš sajt visoko rangira.

Sa lakoćom pregledajte ponuđene rezultate, usput odbacujući one koji vam nisu potrebni i organizujući one koji su vam neophodni. Sve potencijalne prilike za kontaktiranje su prikazane kroz niz korisnih metrika (od kojih neke možete čak i menjati kao administratori), uključujući naš SPAM skor, autoritet stranice, broj domena i stranica koji vode ka vašem sajtu, kao i promocije na društvenim mrežama.

Funkcionalnosti

 • Spam skor za ocenjivanje kvaliteta sajta
 • Predefinisani parametri za efikasniju pretragu
 • Ključne SEO metrike koje se prikazuju za svaki rezultat       
 • CSV download                                

Kada pronađete sajt sa metrikama koje obećavaju, možete ga lako pregledati bez izlaska sa naše platforme. Ako vam sajt i dalje bude odgovarao, možete ga odmah kontaktirati putem mejla koji će Dibz pronaći i prikazati.  

Pronađite ovu alatku na Dibz.me!

Base – Alat za SEO izveštavanje i upravljanje linkovima

Base.me centralizuje sve vaše podatke o građenju linkova kako bi vam pomogao da upravljate svojom SEO kampanjom što uspešnije. Takođe, omogućava vam da organizujete svoje potencijalne prilike za građenje linkova, kao i da unesete sve relevantne podatke koji će vam omogućiti da pomno pratite rad i razvoj vašeg tima. Možete uneti podatke o tim prilikama, objavljenim linkovima,klijentima i link bilderima kako bi pratili sve najvažnije informacije uz pomoć samo jedne alatke. Intuitivni interfejs kojim se Base.me odlikuje će takođe olakšati način na koji ćete svojim klijentima predstaviti najbitnije podatke o kampanji i informisati ih o njenom daljem progresu.

Funkcionalnosti

  • Integrisan proces rada kroz sve faze građenja linkova
  • Metrike za pregledanje linkova koje pomažu pri ocenjivanju kvaliteta sajta
  • Kategorizacija prospekata i linkova po nišama, industriji i drugim relevantnim oznakama
  • Jednostavno izveštavanje koje uključuje najrelevantnije statistike

Base.me znatno olakšava posao link bildera pružajuci im jedinstvenu priliku da sa jednog mesta upravljaju svojim kampanjama, prate rad celog tima i uvek imaju uvid u najznačajnije podatke vezane za te kampanje. Sveobuhvatan sistem izveštavanja kojim se ovaj alat odlikuje će vam pomoći da bolje komunicirate i sarađujete sa svojim klijentima u budućnosti!

Pronađite ovu alatku na Base.me!