Four Dots

Content
Marketing za
poboljšanu
vidljivost na
internetu

Jedina stvar koja je ikada bila važna
i pretraživačima i vašoj publici

 

U dinamičnom svetu SEO-a, jedna od stavki koja nikada nije izgubila na značaju jeste kvalitetan sadržaj. Uprkos svim promenama algoritma i raznolikih metodologija koje je Google primenjivao kako bi izvukao značenje iz web stranica, redovno stvaranje kvalitetnog sadržaja ostalo je i dalje najvažnije pravilo igre. Ovo je, dakako, širok pojam koji je teško odrediti, ali koji se u osnovi odnosi na kreiranje tekstova koji su korisnicima informativni i relevantni za namere iza njihove pretrage.

 

Kvalitetan sadržaj je, pre svega, svež, pretraživ i inovativan.
Ispravan pristup content marketingu

 

Nemaran pristup stvaranju sadržaja rezultira lošim pozicijama u pretrazi i teško će privoleti posetioca da se zadrži na sajtu ili da ga preporuči drugoj osobi.

Međutim, dobro skrojena content strategija će vam ne samo doneti više posetilaca, već mnogo govori i o vašem profesionalizmu i onome što možete da ponudite. Neki od presudnih faktora su:

 • Sposobnost da se stvaraju različiti oblici sadržaja (blog postovi, saopštenja za medije, industrijska istraživanja, infografici, itd.)
 • Stvaranje sadržaja koji je interesantan i optimizovan
  za pretraživače
 • Određivanje kanala za distribuciju sadržaja
 • Komunikacija sa odabranim distributerima sadržaja
Razumevanje
rezultata

 

Potencijalni uticaj sadržaja koji stvarate ne meri se samo brojem pomena na društvenim mrežama. Pružanjem svežeg uvida u industriju povećavate verovatnoću da će vas pomenuti određeni sajtovi ili uticajni ljudi iz industrije, što ne samo da usmerava kvalitetne posete ka vašem sajtu, nego vas i postavlja za autoritet unutar niše. Stoga, strateški pristup content marketingu može doneti nekoliko stvari koje su od značaja vašem brendu: kvalitetne dolazne linkove, povećanje poseta, i bolju reputaciju brenda. Očigledno je da vam ovo može dati značajnu prednost u odnosu na konkurenciju, i pretvoriti vaše posetioce u verne čitaoce.

 

ZAŠTO SE OSLONITI NA
FOUR DOTS

 

Uprkos onome što naše ime nagoveštava, zapošljavamo veoma velik tim iskusnih stručnjaka za sadržaj, pisaca i SEO stručnjaka, koji udružuju svoje znanje kako bi stvorili interesantan i zanimljiv sadržaj na različite teme iz određene industrije. Kada se radi o content marketingu, razumemo da on zahteva istraživanje i kreativnost, čega svakako imamo na pretek. Možemo vam obezbediti sadržaj koji će vas učiniti prepoznatljivijim na internetu i to tako što ćemo sprovesti iscrpno istraživanje i ustanoviti tačno šta je potrebno vašoj ciljnoj publici.

Zaboravite na zastarele generičke tekstove. Dopustite Four Dots-ovim strategijama za stvaranje sadržaja da učine nešto vredno za vaše poslovanje.

TESTIMONIALS

Four Dots Testimonials
 • Veoma sam zadovoljan kampanjom koju je Four Dots osmislio za nas. Osim značajnog poboljšanja u rangiranju i broju posetilaca, najveći utisak na nas su ostavile njihova posvećenost i prilagodljivost.

  Vladan Dobrenov, osnivač studija ArtandCode.eu

 • Kada je reč o kvalitetnim SEO uslugama, Four Dots je definitivno u samom vrhu. Fantastičan tim, izvrsna organizacija i blistavi rezultati. Svaki mesečni izveštaj koji smo od njih dobili nas je obradovao – prosto zadivljujuće.  

  Nemanja Veselinovic, osnivač BrandingMagazine.com

 • Four Dots has delivered outstanding results month on month, without the work that Four Dots provides we would not be in business. Radomir and the team are always there to help, and provide prompt responses. Would recommend them!

  Aaron Weller, Owner MissAmara.com.au

 • Već i same onsite modifikacije koje su napravili čine unajmljivanje Four Dots agencije isplativom investicijom, ali bio sam jednako zadovoljan svim aspektima naše saradnje, od izveštavanja do smera u kom su razvijali naš brend.

  Goran Radovanovic, menadžer projekata u kompaniji Mobile Shop

 • Four Dots nam je brzo doneo opipljive rezultate (poziciju na prvoj stranici Google pretrage) i veoma smo zadovoljni stepenom posvećenosti projektu koji su pokazali. Four Dots je baš onakva profesionalna SEO kompanija kakvu smo i tražili.

  Marko Sekulovic, menadžer Eurodentiste.fr

 • I’ve had the pleasure of working with Radomir and his team for the past 12 months. From content curation to strategy, Four Dots’ expertise have shone through in all aspects of their work. With Crucial on the way up, it’s safe to say we’re very happy with the results.

  Hendrik Kruizinga, Customer Experience Team Leader Crucial.com.au


NAŠI KLIJENTI:

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

The
Insight

najnovije
sa bloga

DIDS 2017 (Uživo): Lazar Džamić i Deus Ex Machina Panel

Kroz drugi blok programa, DIDS 2017 se okrenuo edukaciji na temu razvoja sadržaja u marketingu. Kako kreirati, prezentovati i unaprediti sadržaj za korisnike – na sva ova pitanja imali smo priliku da čujemo odgovor od eminentnih stručnjaka iz regiona. Drugi blok DIDSa otvorio je Lazar Džamić, kreativni strateg koji je do nedavno radio kao šef tima za […]

(pročitaj više)
March 7th, 2017

posted by

Dibz: Više Linkova, Manje Utrošenog Vremena

Promena je jedina zagarantovana stvar u SEO svetu, i imajući to na umu, želeli smo da svojim kolegama širom sveta pružimo alat najnovije generacije, koji će im pojednostaviti posao i učiniti ga manje stresnim. Nakon što je naš development tim zajedno sa nekolicinom SEO stručnjaka priveo testiranje kraju, Dibz je konačno spreman da ugleda svetlost […]

(pročitaj više)
April 20th, 2016

posted by