Four Dots

Kontaktiranje blogera
i povećanje angažovanja posetilaca

Neka pravi ljudi čuju za vas.
Neka pričaju o vama.

Trenutne strategije online marketinga sve više se fokusiraju na izgradnju svesti o brendu kroz kreiranje kvalitetnog sadržaja i njegovu distribuciju putem relevantnih kanala. Međutim, nekada i najzanimljivije priče prolaze nezapaženo, jer ne stignu do pravih čitalaca. A pravi čitaoci su, u najvećem broju slučajeva, uticajni blogeri iz vaše industrije koji mogu efikasno promovisati vaš sadržaj.

MI VAM POMAŽEMO
DA DOĐETE
DO NJIH

 

Jedan od načina koji može pomoći ljudima da nađu vaše preduzeće ili sajt je izgradnja odnosa sa ljudima koji su već poznati vašoj ciljnoj publici. Međutim, da bi se ovo postiglo, morate biti jedinstveni, zanimljivi i, pre svega, morate znati kako da nađete prave ljude. Ovde mi nastupamo da preuzmemo dugotrajan i potencijalno iscrpljujući deo posla kontaktiranja blogera

Cilj kontaktiranja
blogera

 

Kontaktiranje blogera jedan je od ključnih načina na koje se sajt može promovisati, jer predstavlja put ka stvaranju eksternih linkova i izgradnji relevantnih kontakata za budućnost. Naime, povezivanjem sa liderima u industriji, raste i vaš kredibilitet kako među kupcima, tako i među pretraživačima.

Dobro ste pročitali. Signali koje šalju relevantni sajtovi vrše značajan uticaj na pretrage, što je još jedan razlog zbog kojeg igraju značajnu ulogu za vaš sajt. Međutim, dopreti do pravog blogera nije lako kao što deluje. Zbog toga smo kreirali niz usluga koje možemo upotrebiti da bismo vaš sajt stavili pred prave čitaoce:

Istraživanje – Pronalaženje uticajnih blogera u industriji i njihovih kontakata.

Praćenje – Upoznavanje sa industrijom, blogerima i temama koje ih zanimaju.

Kontaktiranje – Uspostavljanje komunikacije putem odgovarajućih kanala (e-mail, društvene mreže, itd.)

Personalizovana komunikacija – Direktna, jasna i privlačna ideja, umesto generičke priče.

 

Vrednost za vaš brend

 

U eri ličnih i poslovnih blogova, sve je teže probiti se do ciljne publike. Bez obzira na industriju unutar koje poslujete, postoje blogeri i poslovni sajtovi koji imaju više uticaja na ciljnu publiku od drugih. Ponekad je dovoljno da vas samo jednom pomenu na društvenim mrežama da biste privukli potencijalnog kupca. Jedan jedini link ka vašem sajtu može doneti znatno višu poziciju u pretragama.

Koristi su raznovrsne, a prilike dostupne, samo morate prepoznati prave. Zbog toga je važno kontaktirati blogere na pravi način, i ostvariti s njima odnos od kojeg će obe strane imati koristi.

KAKO SE
FOUR
DOTS
UKLAPA

Nakon godina iskustva u industriji, stručnjaci za sadržaj u Four Dots timu već su savladali osnovne principe efikasne komunikacije sa uticajnim blogerima. Zbog raznolikosti našeg tima, upućeni smo u različite industrije, lako identifikujemo ciljne sajtove i kvalitetno komuniciramo sa blogerima. Najveća korist ovog pristupa je da prepuštamo vama da se bavite onim u čemu ste najbolji, a mi ćemo se postarati da to bude i primećeno.
Spremni za prvi korak? Naš tim
vam stoji na raspolaganju.

Recite nam čime se bavite, a mi ćemo odmah započeti istraživanje!

TESTIMONIALS

Four Dots Testimonials
 • Veoma sam zadovoljan kampanjom koju je Four Dots osmislio za nas. Osim značajnog poboljšanja u rangiranju i broju posetilaca, najveći utisak na nas su ostavile njihova posvećenost i prilagodljivost.

  Vladan Dobrenov, osnivač studija ArtandCode.eu

 • Kada je reč o kvalitetnim SEO uslugama, Four Dots je definitivno u samom vrhu. Fantastičan tim, izvrsna organizacija i blistavi rezultati. Svaki mesečni izveštaj koji smo od njih dobili nas je obradovao – prosto zadivljujuće.  

  Nemanja Veselinovic, osnivač BrandingMagazine.com

 • Four Dots has delivered outstanding results month on month, without the work that Four Dots provides we would not be in business. Radomir and the team are always there to help, and provide prompt responses. Would recommend them!

  Aaron Weller, Owner MissAmara.com.au

 • Već i same onsite modifikacije koje su napravili čine unajmljivanje Four Dots agencije isplativom investicijom, ali bio sam jednako zadovoljan svim aspektima naše saradnje, od izveštavanja do smera u kom su razvijali naš brend.

  Goran Radovanovic, menadžer projekata u kompaniji Mobile Shop

 • Four Dots nam je brzo doneo opipljive rezultate (poziciju na prvoj stranici Google pretrage) i veoma smo zadovoljni stepenom posvećenosti projektu koji su pokazali. Four Dots je baš onakva profesionalna SEO kompanija kakvu smo i tražili.

  Marko Sekulovic, menadžer Eurodentiste.fr

 • I’ve had the pleasure of working with Radomir and his team for the past 12 months. From content curation to strategy, Four Dots’ expertise have shone through in all aspects of their work. With Crucial on the way up, it’s safe to say we’re very happy with the results.

  Hendrik Kruizinga, Customer Experience Team Leader Crucial.com.au


NAŠI KLIJENTI:

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

The
Insight

najnovije
sa bloga

SEO: Život, smrt i priključenija

While some discuss if near the other graves Be room enough for this, and when a day Suits best for carrying the corpse away, With care about the banners, scarves and staves, And still the man hears all, and only craves He may not shame such tender love and stay. “Childe Roland to the Dark […]

(pročitaj više)
March 30th, 2017

posted by

Digitalni marketing je džungla kojom vlada CTR

Posmatrajući iz ugla nekog ko zarađuje radeći na internetu, digitalni marketing vidim kao jednu ogromnu, opaku džunglu kojom vladaju opasni (i gladni) predatori. Ako niste sigurni kako da se snađete u ovom divljem okruženju, sasvim je sigurno da ćete postati lak plen. Nije bitno ni šta prodajete, koje usluge nudite, čak ni na kom nivou […]

(pročitaj više)
March 22nd, 2017

posted by

DIDS 2017 (Uživo): Lazar Džamić i Deus Ex Machina Panel

Kroz drugi blok programa, DIDS 2017 se okrenuo edukaciji na temu razvoja sadržaja u marketingu. Kako kreirati, prezentovati i unaprediti sadržaj za korisnike – na sva ova pitanja imali smo priliku da čujemo odgovor od eminentnih stručnjaka iz regiona. Drugi blok DIDSa otvorio je Lazar Džamić, kreativni strateg koji je do nedavno radio kao šef tima za […]

(pročitaj više)
March 7th, 2017

posted by